В основата на победата на Левски са феновете. Такава любов,

...
 В основата на победата на Левски са феновете. Такава любов,
Коментари Харесай

Мъри Стоилов каза кой развали прокобата над Левски

 

В основата на успеха на Левски са почитателите. Такава обич, по този начин поддръжка, няма по какъв начин да не респектира. Това съобщи треньорът на сините Станимир Стоилов минути откакто Левски се закичи със златните медали след историческа победа над ЦСКА с 1:0 на финала на Купата на България. Така прокобата над тима бе развалена след 13 години.

Върнах се прекомерно окуражен, зареден с сила, с готовност да спечелим, сподели още Мъри. Това е заслужена победа, с която желаеме да върнем доверието, уважението, добави треньорът. За бъдещето той сподели, че не може да обещае надграждането за идната година, което всички чакат, само че съобщи, че ще положат доста старания за почтено показване на евротурнирите.

 Станимир Стоилов: Напълно справедливо спечелихме Купата - По света и у нас - Българска национална телевизия Новини

Чака ни честваме, дано през днешния ден да не приказваме за бъдещето, помоли индивидът, чието име през целия мач бе скандирано от почитателите на Левски.

Спасител, избавител, викаха над 15 000 последователите на синия клуб по трибуните, за които до неотдавна трофеят беше безспорен мираж.

С четвъртия си успех като треньор Стоилов се изравнява с Димитър Пенев.

Отборът, който той управлява, този сезон стартира с три загуби, само че съумя да направи следващата приказка, връщайки фантазиите на Синя България с 27-тата купа във витрината на Левски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР